/Producten

Digital Channel audits

Hoe goed presteren de campagnes op de verschillende kanalen en versterken deze kanalen elkaar? Is de gehele inzet geoptimaliseerd voor alle doelgroepen en alle fases van alle journeys? Marketing is uitgegroeid tot een topsport en dus maak je het verschil met een goed doordachte, regelmatig aangescherpte, kanaalstrategie.

Precies wat je zoekt?

Inhouse marketing

Alle hens aan dek, de eerste scheurtjes zichtbaar, óf een geöliede machine? Het inhousen van digital marketing vraagt hoe dan ook het uiterste van alle betrokken collega’s. Denk aan marketeers die op bureausterkte moeten presteren zonder een bataljon, in dezelfde discipline gespecialiseerde, collega’s. En zonder de luxe van die externe rol waaruit een kritische noot toch nét even anders klinkt.

Precies wat je zoekt?

Maturity Audits

Die 8 opschroeven naar een 9, of van die 9 een uitmuntende 10 maken? Met insert/expert Digital Marketing Maturity pushen we het geheel naar een hoger level. Door scherpe analyses en doelgericht overleg brengen we het marketinglandschap pijlsnel in kaart. Zo wordt het meteen duidelijk waar de kansen zich bevinden.

Precies wat je zoekt?

Media Planning

Meten is weten. Zit jouw doelgroep op TikTok of ‘ouderwets’ op Facebook? Wat is eigenlijk het verschil in kosten en impact tussen één uitgekeken ad op YouTube en Instagram? Wat kun je uitbesteden aan de algoritmes en wat niet?

Precies wat je zoekt?