/Over ons

Elk succes vraagt om zijn eigen aanpak. Voor veel merken is digitaal een must geworden. Hierdoor zijn merken op zoek naar een perfecte oplossing voor het implementeren van digitale marketing in hun organisatie. Insert/expert biedt oplossingen voor merken die voor een hybride of volledig inhouse model gaan. In alle vormen.

Wie zijn we?

Wij zijn Insert/expert, onderdeel van Adeptiv. Wij zijn nog een jonkie, maar de bedrijven die ook in onze groep zitten, Searchresult, Yourzine en Kernel hebben bij elkaar al meer dan 35 jaar ervaring in de online marketing journey. En die kennis en expertise zetten we in bij Insert/expert. Gericht op support, die je kan invliegen voor kleine of grote projecten. Op enkel projectbasis of langere termijn samenwerking. Alles is mogelijk.

Wat dan?

Digitaal is een must. De zoektocht naar een perfecte oplossing voor het implementeren van digitale marketing in een organisatie is soms een werkelijk quest. Voor sommige merken betekent dit intensief samenwerken met hun partnerbureaus, andere merken hebben digitale marketing capaciteiten in huis en veel merken kiezen voor een hybride versie van in-housing en werken met partners.

Hoe gaan we dit doen?

Wat je manier van werken ook is, Insert/expert ondersteunt merken om de beste te worden en te blijven op het vlak van digitale marketing. Met meer dan 35 jaar ervaring in digitale marketing bij veel grote A-merken in onze rugzak, weten we wat het betekent om te innoveren in een dynamische organisatie en de beste te blijven.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!