/Inhouse marketing

DIY met insert/expert
Is het alle hens aan dek of is het een geoliede machine? Het inhousen van digital marketing vraagt het uiterste van alle betrokken collega’s. Marketeers die op bureausterkte moeten presteren, maar zonder een bataljon in dezelfde discipline gespecialiseerde collega’s. En zonder de luxe van die externe rol van waaruit een kritische noot toch vaak net even anders klinkt.

Met inhousing en onboarding support helpen we orde op zaken te stellen.

Of de organisatie nu op het punt staat om het te doen, of dat er (eventueel deels) al sprake van is; inhousing goed inrichten en eigentijds houden, is geen sinecure. Het embedden van marketing binnen de eigen organisatie, het op kaart zetten en bij de les houden van alle stakeholders, KPI’s monitoren, publisher-relatiemanagement, vakinhoudelijk bijblijven, in martech liefst voor de troepen uit opereren…

Met insert/expert Inhousing Digital Marketing profiteer je van onze kennis en ervaring met zowel in- als uitbesteden van marketing, aan de hand van zeer uitgebreide checklists en heldere roadmap, om onboarding en bijsturing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van het helpen inrichten van de basis en de techniek, tot werving en selectie van nieuwe collega’s.

Voordelen

/ Objectief
/ Snel up-n-running
/ Praktisch, direct toepasbaar advies

Deliverables

/ In-housing model
/ Roadmap
/ Planning
/ Selection support

Precies wat je zoekt?